Τρόποι Παραγγελίας - Αναλυτικά


Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις παραγγελίες σας με τους παρακάτω τρόπους:

  • Ηλεκτρονικά με καταχώρηση απευθείας στο σύστημα. Μετά τη καταχώρηση, σας αποστέλλεται ενημερωτικό e-mail για την πορεία και την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

 

  • Ηλεκτρονικά με αποστολή e-mail στην διεύθυνση info@buyeasy.gr. Μην παραλείπετε να γράφετε τα προσωπικά σας στοιχεία και τηλέφωνο επικοινωνίας. Είναι απαραίτητα για την έκδοση του παραστατικού και την παράδοση της παραγγελίας σας.

 

  • Τηλεφωνικά στο 210 9480230 σε έναν από τους εκπροσώπους μας. Θα σας ζητηθούν τα προσωπικά σας στοιχεία καθώς είναι απαραίτητα για την έκδοση του παραστατικού και την αποστολή της παραγγελίας.

 

  • Με αποστολή Φαξ στο 210 9480203. Μην παραλείπετε να γράφετε τα προσωπικά σας στοιχεία, τηλέφωνο επικοινωνίας και διεύθυνση e-mail. Είναι απαραίτητα για την έκδοση του παραστατικού και την παράδοση της παραγγελίας σας.

 

Ακύρωση παραγγελίας

 

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελίας σας σε οποιοδήποτε στάδιο εξέλιξης και αν βρίσκεται, καλώντας στο 210 9480230 ή με e-mail στο info@buyeasy.gr. Και βεβαίως θα ενημερωθείτε αναλόγως για τις επιλογές που έχετε.

 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.