Προσωπικά Δεδομένα

Το buyeasy.gr ενημερώνει τους χρήστες πελάτες του ότι δεν συλλέγει προσωπικά στοιχεία παρά μόνο με την συγκατάθεση τους για τις ανάγκες διεκπεραίωσης της εμπορικής συναλλαγής μεταξύ τους.


Όλα τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, όνομα, επάγγελμα, διεύθυνση κατοικίας, ηλεκτρονική διεύθυνση κλπ, αλλά και τα στοιχεία των συναλλαγών τους με το ηλεκτρονικό κατάστημα θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις φυσικές συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα.


Κατά την διάρκεια της καταχώρησης ή αποστολής των στοιχείων τους οι χρήστες, στα πλαίσια των συναλλαγών τους, ενημερώνονται από το buyeasy.gr και αποδέχονται την επικείμενη συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων τους, για τις ανάγκες της ομαλής συναλλαγής και διεκπεραίωσης αυτής, καθώς και για τυχών μελλοντικές προωθητικές ενημερώσεις.

 

Το buyeasy.gr δεσμεύεται για την διασφάλιση των προσωπικών στοιχείων των πελατών και των συναλλαγών τους και αποκλείει κατηγορηματικά την οποιαδήποτε εκμετάλευση αυτών, ενοικίαση ή πώληση και την εκχώρηση σε τρίτους παρα μόνο εάν αυτό επιτάσσεται από το Νόμο και τις αρμόδιες αρχές.


Οι χρήστες πελάτες όπου έχουν καταχωρηθεί τα στοιχεία τους για τις ανάγκες των συναλλαγών τους, διατηρούν το δικαίωμα ενημέρωσης, αντίρρησης και πρόσβασης σε αυτά.

 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.