Προσοχή! Λόγω συνθηκών πανδημίας και εορτών υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις παραγγελιών.

Γίνε μέλος - Προνόμια

Γίνε μέλος… κερδίζεις!

 

Γίνε μέλος στο #buyeasy.gr και κέρδισε σε χρόνο και χρήμα!


Όταν είσαι συνδεδεμένος ως μέλος κερδίζεις…


Σημαντικά σε χρήματα, καθώς ως μέλος έχεις αποκλειστική πρόσβαση σε περιοδικές προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών. Επιπλέον το σύστημα αναγνωρίζει τις κινήσεις σας και σας ανταμείβει με εκπτωτικά κουπόνια για τις επόμενες αγορές σας ή με ειδική έκπτωση που θα προστίθεται κατά την ολοκλήρωση της αγοράς στο καλάθι.


Σημαντικά σε χρόνο 1, εφόσον δεν χρειάζεται κατά την καταχώρηση μιας παραγγελίας να συμπληρώσεις τα απαραίτητα στοιχεία για την αποστολή και την έκδοση του σχετικού συνοδευτικού παραστατικού. Το σύστημα σας αναγνωρίζει αυτόματα και προσθέτει τα στοιχεία σας παρακάμπτοντας τα περιττά για εσάς βήματα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Επεμβαίνετε μόνο αν χρειάζεται να αλλάξετε τον τρόπο πληρωμής ή τα στοιχεία παράδοσης.


Σημαντικά σε χρόνο 2 χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Wishlist καθώς μπορείτε να αποθηκεύετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν όπου για τους δικούς σας λόγους δεν θέλετε να προβείτε άμεσα στην αγορά τους αλλά αργότερα ή απλά θέλετε να τα ξαναδείτε κάποια άλλη στιγμή. Ανοίγοντας απλά την εφαρμογή Wishlist θα είναι όλα διαθέσιμα χωρίς να χρειάζεται να τα ψάξετε από την αρχή χάνοντας πολύτιμο χρόνο.

 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.